Ryska krigsfångar på väg hem till Sovjetunionen 1945 från norska fångläger

Ryska krigsfångar som suttit i nordnorska fångläger och sedan efter freden 1945 kommit till Luleå (där tyskmagasinen fanns) för att sedan skickas hem till ett oblitt öde i Sovjetunionen. Bild Krigsarkivet i Stockholm.

Ryska krigsfångar som suttit i nordnorska fångläger och sedan efter freden 1945 kommit till Luleå (där tyskmagasinen fanns) för att sedan skickas hem till ett oblitt öde i Sovjetunionen. Bild Krigsarkivet i Stockholm.

Ryska krigsfångar som suttit i nordnorska fångläger och sedan efter freden 1945 kommit till Luleå (där tyskmagasinen fanns) för att sedan skickas hem till ett oblitt öde i Sovjetunionen. Bild Krigsarkivet i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *